Juniortræning

Sorø Tennisforening byder juniorer velkommen til endnu en sommersæson på grus.
 
Kontingent
I har nok lagt mærke til, at kontingentet for juniorer er steget fra 600 kr. til 800 kr. for sommersæsonen. Dette blev besluttet på årets generalforsamling. Der gøres opmærksom på, at kontingentet omfatter både medlemskabet i klubben, fri benyttelse af banerne, samt tilbud om træning to gange om ugen.
Sammenlignet med andre tennisklubber og andre sportsgrene er medlemskabet fortsat billigt.
 
Træning
Træningen for juniorer startet mandag d. 4.5.2020. Du kan modtage træning både om mandagen og onsdagen.
Træningen om mandagen er fra kl. 16.00 - 17.00 for de yngre juniorer indtil 11-12 års alderen. Og fra kl. 17.00 - 18.00 for juniorerne som er 11-12+.
 
Træningen om mandagen varetages af Mikkel Maris, som har omfattende kurser som tennistræner og også en del erfaring på alle niveauer.
Der er ingen træning pinse mandag eller i skolernes sommerferie. Men husk at man kan bestille baner og spille selv som et alternativ til træning.
 
Træningen om onsdagen varetages af klubbens nye træner fra DTF's trænerhus, Kim Horneman. Onsdagstræning er fra kl. 15.00 - 16.00 for juniorerne indtil 11-12 års alderen og kl. 16.00 - 17.00 for juniorerne, som er 11-12+.
 
Da antal deltagere på holdene er begrænset til 4 børn per bane på grund af Covid-19, bedes I tilmelde jer træning på www.soroetennis.dk. I finder det under fanebladet Juniorer/Træning. Der skal muligvis oprettes en venteliste til træning.
 
Vær opmærksom på, at trænerne kan flytte børn fra et hold til et andet, hvis de vurderer, at niveauet på et andet hold passer bedre.
 
Orienteringsmøde for juniorer og deres forældre
Da man endnu ikke må samles flere end 10 personer af gangen, har jeg valgt at aflyse det planlagte orienteringsmøde d. 13.5.2020 og i stedet sende et orienteringsbrev til jer børn og forældre. Hvis I har spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte mig på 60677411 eller på junior@soroetennis.dk.
 
Pizzatennis
Pizzatennis var annonceret til den sidste fredag i maj og juni. Grundet smittefare bliver pizzatennis i maj aflyst. Vi satser på, at det kan afholdes i juni. Det vil kræve tilmelding og en lille brugerbetaling, men det vil I høre mere om senere.
 
Tennis om fredagen
Der inviteres til frit spil for juniorer om fredagen fra kl. 16.00 – 17.00. Vi starter op allerede på fredag, d. 15.5.2020. Der sættes forskellige tennisspil i gang med røde, orange eller grønne bolde, men tiden på banen vil være uden træner.
Vi håber, at I har lyst til at komme og spille tennis og have det sjovt sammen. Der er ingen tilmelding til arrangementet.
Første gang står jeg for arrangementet. Men efterfølgende håber jeg, at der er nogle forældre, der har lyst til at stå for fredagstennis.
 
Tennisskolen
Uge 31 - 3 dage - 27.7 + 28.7 + 29.7
Er du vild med tennis eller bare altid gerne ville prøve det, så læs med her!
Er du mellem 6 og 16 kan du deltage i Sorø Tennisforenings tennisskole.
Du behøver ikke at være medlem af tennisklubben.
Det hele foregår på tennisbanerne ved Sorø Hallen, i Sorø i tidsrummet 9 – 15.
Om onsdagen er forældrene velkomne til at spille med fra kl. 14.00 og vi slutter af med at hygge med kaffe, kage og sodavand.
Medbring: sportstøj, sportssko, madpakke, drikkedunk, solcreme og selvfølgelig godt humør. Tennisketcher kan lånes.
Pris: 400 kr.
Frist for tilmelding fredag d. 17.7.2020
Spørgsmål: Susan Petersen, tlf. 60 67 74 11 eller junior@soroetennis.dk
 
Forholdsregler grundet Covid-19
På grund af Covid-19 er der nogle specielle forholdsregler, som skal overholdes:
  • Mød op omklædt.
  • Kun fire personer på banen, inklusiv træneren. Det vil sige, at holdstørrelsen er maks. 10 børn.
  • Hvis der lånes en ketcher fra klubben, skal man tage den med hjem, og selvfølgelig sørge for at have samme ketcher med til hver træning. Alle klubbens låneketchere er sprittet af inden udlån.
  • Man skal holde afstand. Også på banerne.
  • Der er ikke adgang til klubhuset, indtil andet er udmeldt.
  • Når der fejes baner, skal der benyttes handsker. Klubben stiller handsker til rådighed.
Tilmeld dig træning for juniorer 

Nyheder

Sponsorer